lunes, 30 de septiembre de 2013

La meva presentació amb el voki



Avui ha classe hem creat una presentació nostre amb el programa voik. Un programa divertit el qual no et mostres tu mateix, sinó que t'identifiques amb algun icono o personatge animat. És un programa per a nens que els pot agradar molt, ja que té diferents coses a fer.

Presentació del drive



Hem fet aquesta presentació a partir d'un grup de cinc persones. L'hem realitzada per conéixer la presentació del drive i, a més a més, per apendre a recercar vídeos, treballar col·lectivament i saber-ho compartir al bloc.

webquest

Edu3.cat


Una webquest és una proposta didàctica de recerca guiada utilitzant recursos d'Internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d'un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats. 
Aquesta té una estructura bàsica global, però adaptable a l'agrado de cada persona. Majoritaràriament, està dividida en la introducció, la descripció del tema o la feina, del procés per dur-lo a terme i de com serà evaluada i una especie de conclusió. 
La webquest ens aporta informació didàctica sobre qualsevol tema que ens envolta, com per exemple les ciències socials, la música, la naturalesa, entre d'altres. 

La meva presentació















Hola, em dic Núria Albareda tinc 18 anys i sóc de terrassa. Estic estudiant 1er curs del grau d'Educació Primària a la universitat Blanquerna. Des de ben petita he volgut estudiar aquesta professió, a més a més la meva mare és professora de primària. 
Jo de ben petita jugava amb les meves nines i les assentava al terra i els hi feia classe d'allò que m'havien ensenyat a l'escola. 
Sóc una noia molt alegra i simpàtica. Els meus amics em diuen que sóc una xerraire, la veritat esque m'agrada parlar i explicar moltes coses. A més a més sóc una persona molt oberta i m'agrada conéixer gent nova.