lunes, 28 de octubre de 2013

Analitzem blogs educatius

He escollit el blog de http://blocs.xtec.cat/infantslacucafera/. En aquest blog tenen una estructura determinada, la qual utilitzen fotos, text i vídeos per a les seves entrades. Majoritariament, crean les entrades amb text i comentant la foto o video el qual han penjat, explicant el moment d’aquella foto o video. Els continguts més presents que hi ha són experiències, moments, aventures que han passat els nens i nenes de la cuca fera. Aquest blog pertany a la plataforma de blogger / blogspot. En aquest, s’hi desenvolupen les diferents activitats que realitzen els nens i nenes de la cuca fera. aportant imatges que marquin el moment de la situació. Mostren les excursions i diferents activitats que realitzen durant el curs. Les publicacions que es fan en aquest blog són entrades exposades per els mestres de la cuca fera. Exposen l’excursió o l’activitat que han fet els seus alumnes per a compartir-ho amb els pares i familiars que vulguin conèixer allò que fan els seus fills a les aules. El blog dels nens i nenes de la cuca fera segueixen una estructura similar, en la qual realitzen una entrada on hi posen imatges o vídeos amb una explicació d’aquests. A més a més, utilitza etiquetes per accedir més ràpid a la informació que desitges buscar, diferents arxius de diversos anys per si vols recordar moments passats. el blog presenta diferents gadgets com per exemple; un rellotge amb la hora actual, un calandari, arxius per a buscar activitats passades i comentaris recents. Aquest blog presenta un blogroll a la dreta, abaix del blog. Com a títol té; llistat de blog, blogs relacionats o que han escollit els mestres que han creat el blog. En algunes de les entrades hi han diferents comentaris de pares o familiars dels alumnes que han participat en l’activitat que s’ha compartit en l’entrada. Aquest blog, és un blog educatiu i informatiu de manera que permet que els familiars dels nens i nenes que participen en les activitats de la cuca fera siguin compartides amb aquests.

lunes, 21 de octubre de 2013

Formulari del Drive

Avui a classe de GITIC hem formulat un formulari del drive sobre els ordinadors portàtils i els llibres digitals a les aules. Hem creat aquest formulari a partir de la presentació que vam fer del tema la classe anterior en grups de quatre o cinc persones.
Auquest formulari és per saber l'opinió sobre el tema exposat en la presentació anterior.

jueves, 17 de octubre de 2013

Els ordinadors portàtils i els llibres digitals a les aules



Hem realitzat aquesta presentació a partir del treball col·laborador amb quatre membres del grup. Hem desenvolupat la presentació a partir d'un índex, i en el qual hem fet el significat de cada punt d'aquest a partir d'imatges.

Les possibilitats educatives dels Sites

Els Sites és una aplicació de Google la qual permet crear un espai web de forma molt senzilla. Aquest permet agrupar vídeos, imatges, texts, presentacions, calendaris i arxius adjunts. A més a més, permet compartir aquesta informació amb fàcil accés i per compartir-la amb companys de grups reduïts.
Aquests, en les aules, ajuda al desenvolupament de les TAC entre els nens, a saber treballar en grups, cercar informació i saber-la interpretar.
Els sites són molt senzills, això fa que els nens puguin treballar amb elles amb facilitat i sàpiguen buscar informació que els permeti desenvolupar diferents treballs.

jueves, 3 de octubre de 2013

Competències digitals


Try our slideshow creator at Animoto.

Hem realitzat aquest vídeo per recordar i explicar les competències digitals a partir de diferents imatges.