lunes, 25 de noviembre de 2013

Les xarxes socials a l'educació

Les xarxes socials són unes estructures socials creades per les relacions de tots tipus que es donen entre els membres d'aquesta societat.
Les xarxes socials permeten:

  1. Construir un perfil públic o semipúblic dins d'un sistema delimitat. 
  2. Articular una llista d'usuaris amb qui compartir informació. 
  3. Veure i explorar aquesta llista de connexions i altres realitzades per altres usuaris dins del sistema. 
Facebook:  xarxa social la qual permet connectar-se i comunicar-se amb altres usuaris. 
És una xarxa més interactiva, no tant intel·lectual com altres. És a dir, té una informació més social que no pas d'actualitat. 



Twitter: és una xarxa social la qual permet publicar els teus estats, tens un perfil més privat i, a més a més, té una funció més socialitzadora ja que és una xarxa més d'informació d'actualitat. Es comparteix l'actualitat de cada dia, i segueixes a usuaris, partits o grups per seguir-los dia a dia. 
Entre moltes d'altres

Les xarxes socials en l'educació poden ajudar als nens a desenvolupar les seves capacitats, ja sigui utilitzant les Tic o no, de manera que ajudin a augmentar el seu aprenentatge de comunicació entre altres companys. Jo penso, que les xarxes socials són importants a la nostra vida i pel nostre desenvolupament, tot i que també defenso que han de començar a iniciar-se en aquest món, els nens, a una certa edat en la qual tinguin ja una mica d'idea sobre les Tac i les Tic. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario