lunes, 25 de noviembre de 2013

Usos educatius dels blocs

Els blocs educatius els utilitzem com una eina de creació i del difusió del material a l'aula. Tanmateix, potencia la participació de l'alumnat i de la família.
Aquests tenen diferents aplicatius i estretègiesper a diferents concepcions i objectius educatius.
El blog és informació que una persona (o un grup de persones) publica de manera fàcil i periòdica en un espai web. El seu contingut sol presentar-se ordenat en sentit invers al cronològic. Tendeix a ser de tipus personal, lliure i obert a la participació d'altres persones, també lliurament.
En aquest cas, hi ha els blogs educatius que s'utilitzen per compartir activitats, excursions i d'altres amb els pares de l'alumnat.
D'una banda, una escola pot crear un blog de les colònies d'estiu o de les colònies d'algun curs per informar i compartir amb els pares, familiars i mestres, sobre les colònies i /o tanmateix, activitats o excursions que fem durant el curs. Per exemple: Blog d'una escola, aula de 3r de primària.
D'altre banda, els blogs educatius es poden utilitzar per tal que els nens desenvolupin les seves capacitats a partir d'un tema. És a dir, el mestre elsproposa un tema i un treball i aquests han de desenvolupar-lo a partir de l'informació i en forma de blog.
Existeixen també els blogs de mestres per compartir activitats i altres aspectes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario